1. In Which city NITI Aayog will host Global Entrepreneurship Summit-2017?
Ans: Hyderabad

2. A Network is completely interconnected network, used which topology ?
Ans: Mesh

3. Union Budget of India is presented by whom and in which house/ houses of the Parliament?
Ans: Finance Minister of India; Lok Sabha

4. Khajuraho temples was built by:-
Ans: Chandela

5. Who is the author of book – “The Dramatic Decade : The Indira Gandhi Years”?
Ans: Pranab Mukherjee

6. A nibble is equivalent to
Ans: 4 bits

7. What is the shortcut key to split a table?
Ans: Ctrl+Shift+Enter

8. Kiran Bedi received Magsaysay Award for government service in
Ans: 1994

9. Parichu lake situated is in
Ans: Tibet

10. The name ‘Rani of Khairgarhi’ was associated with
Ans: Mandi conspiracy